Positivt i Klatreparken i Nedstrand

Høyt og Lavt Klatrepark i Nedstrand åpnet i påsken. Værvarselet for påsken lovet ikke bra, men mange tok likevel turen inn til Nedstrand for å klatre og kose seg.

Faktisk så opplevde vi publikumsrekord på Langfredag med 185 gjester i løypene, sier daglig leder, Tina Haddeland. Så selv om været var litt rufsete, så var det fint klatrevær. Det viser seg at kafeen vår blir mer brukt i litt surt vær og det er ekstra hyggelig at vi får så gode tilbakemeldinger på selve kafeen og menyen, sier Haddeland. Vi har fått på plass 50 nye klatreseler, slynger og noen exit stiger som gjør at logistikken i parken er bedre og gjestene får enda mer valuta for pengene. Det er også hyggelig å meddele at parken i fjor (2015) gikk med overskudd allerede etter 2 års drift. Nå gleder vi oss til resten av sesongen og har store forhåpninger til at vi skal få mange gjester i parken. Enten det er gråvær eller solskinn så er det uansett like fint å klatre. Vi skal sørge for at gjestene skal få en fin opplevelse hos oss i Klatreparken i Nedstrand, avslutter Haddeland.

Referanse: https://jogn.no/2016/04/18/positivt-i-klatreparken-i-nedstrand/