Referanser

Vi var en 7ende klasse fra Jåtten skole som var på klassetur tidlig i september. Vi fikk litt vanlig vått og vindfullt høstvær, så den planlagte overnattingen ville gitt litt «utfordringer». Høyt og lavt, heiv seg rundt og fikk ordnet med alternativ overnatting innendørs med mulighet for matlaging.

Klatringen var bare positiv og for alle nivåer, selv om været var litt fuktig.

Opplegget vårt var hurtigbåt tur/retur Stavanger – Nedstrand og der Høyt og lavt fikk ordnet med lokal transport mellom hurtigbåtkai og parken, samt en overnatting.

Vil takke for en fantastisk service og et kjempe flott opphold som har gitt både elever og de voksne fantastiske minner.

Mvh
Elever og reisende foreldre i 7D

Vi ble godt tatt imot når vi kom en sen forblåst og kald oktoberkveld, fikk lov å bruke kafeen til å få i oss litt varmt, selv om det var langt etter åpningstiden. Anbefales for alle andre speidergrupper i Vesterlen krets. Løypene gir utfordringer både for, stifinnere, vandrere og ikke minst ledere 🙂
Fantastisk dyktige og hyggelige instruktører,

Fantastisk kjekt både for voksne og barn! Profesjonelle instruktører, god service og flotte omgivelser lager en flott ramme rundt hele opplevelsen. Anbefales på det sterkeste.

Me i Åkra J15 vil takka Høyt & Lavt for ein kanonkjekke kveld i klatreparken. Fantastiske park for alle aldre. Me tok det som ein teambuilding tur og kan trygt sei det var vellykket. Nok ein gång ‘tusen takk’!

Vi var på utdrikningslag her, og hadde en fantastisk helg! Været var så perfekt som det kunne være, og opplegget var helt topp fra morgen til kveld. For en service hele tiden fra gjengen i Høyt og Lavt, dette anbefales på det aller sterkeste!

Håper å komme tilbake igjen ved en annen anledning 🙂

Flott park, dyktige og flotte instruktører og mange muligheter til å boltre deg. Det er også fint å bli med og se på mens de andre bolter seg fordi der er flott natur og mange fine stier 🙂 Anbefales varmt for store og små!

Nedstrand var bare helt fantastisk. Fra vi kom til vi gikk var det topp service, ryddig, grillmat m/tilbehør, flinke folk (både i kafe og i løypene). Ellers var det veldig ryddig og pent, perfekt for en familie dag slik som vi hadde! Nesten alle (fra 2-67 år) klatret – det er ikke mange steder man kan finne aktiviteter som alle kan delta på!

– Karmsund Havnevesen, Haugesund/Karmøy

Flotte park og fantastisk service. Ungene kunne ikke hatt en bedre dag.

Vi hadde en kjempeflott dag i klatreparken på Nedstrand. Mye kjekk og utfordrende klatring, grilling og kos i det fine været. Stort område med god plass til også en stor gruppe.

  • Ølen Betong, Ølen

Utrolig hyggelige mennesker, flinke og service på topp, trygt og godt.
Familien på 6 har hatt en sinnsyk kjekk og utfordrende dag der alle har fått tøyd sine grenser. Tårer, fryd og mestringsfølelse i fleng Epic og eventyrlig
Tusen takk ✌

Dette var en utrolig kjekk opplevelse. Var her med jentungen på 15 år og vi pusha hverandre videre til jeg var utslitt. Trakk meg etter zipline i rød løype. Det regnet litt, men vi hadde det så kjekt at vi ikke merket det. Kommer tilbake her, garantert!