Glamorøs – camping i Nedstrand

Fjord-glamp og Himakånåglamp er nye begreper som en bare må venne seg til i tiden som kommer.

Det er Kristjan Kristjansson som er daglig leder i Nedstrand Adventuere og Høyt og Lavt klatrepark i Nedstrand som lanserer dette. Det vil si at det dreier seg om overnatting i luksustelt med hotellstandard. Det er hotellstandard over teltene, gode senger, men toalett og dusjer er i kafeén til Høyt og lavt som ligger like i nærhet-
en av disse teltene. Teltene har strøm og oppvarming.
Vi tilbyr nå overnatting i luksustelt med egen terrasse og sittegruppe. Teltene har kjempefin utsikt til både fjord og fjell, og en ser rett på den populære ”Himakånå”.
Gjestene har tilgjengelige grillplasser og utstyr, men har også muligheter for å få kjøpt både frokost og middag.
Totalt så har vi nå, inklusiv Gapahuken overnatting for 40 personer. Det er helt ideelt for grupper og familier, sier Kristjansson.

Vi legger opp forslag til aktiviteter for grupper som ønsker å ta en runde i Klatreparken, guidet tur til Himåkånå eller guidet tur rundt på de fine stiene i Tveit-
åsen. Eller om gjestene ønsker å leie sykler, båt, kano, kajakk etc , så fikser vi det.
Vi er stolte av å kunne vise frem den fine naturen og alle muligheter for aktiviteter som vi har. Nå er vi kommet et godt stykke på vei for å skape en god ferie-destinasjon for aktive grupper og familier her i Hinderåvåg, Nedstrand.

Ta bare kontakt så lager vi et fornuftig program for din familie eller gruppe, sier daglig leder Kristjan Kristjansson.

Referanse: https://jogn.no/2018/05/18/glamoros-camping-i-nedstrand/