Overnatting

Hytter - nye - fantastisk panorama!

Overnatting I våre nye hytter (2023) – de har henholdsvis 3 (inkl. hems) eller 4 (inkl hems) soverom og 1 bad med dusj. Utemøbler og grill. For mer informasjon se vårt hyttefelt www.nedstrandfjordresort.no.

Her sover du i komfortable senger med gode dyner og har kjempeflott panoramautsikt over bygda og fjorden inn mot Suldalsfjellene. Sitter ute om kvelden med kos ved bål-pannen nede ved stranden vår eller marinaens terrasse ved sjøen. Nyter utsikten over fjorden og opp til fjellet der “Himakånå” er. En velger selv om en skal ha 3-7 personer pr hytte ift om en vil dele soverom eller ei.

Her kan du også låne sykler og kanoer med fiskeutstyr! Det er flott å fiske rett fra marianen også. Om en er litt tålmodig, skal det mye til for at en ikke får fisk der! Ta også med badetøy da det pleier å bli gode badetemperaturer i vannet ved vår godt beskyttet sandstrand på området!

Det er en Joker-butikk i bygda, ca 5 minutters gange. Åpningstider kl 8-18 hverdager, kl 8-16 lørdag. Kunstgressbane og tennisbane ligger ca 5 minutter unna. Vi har tennis-racket, fotball osv i fellesrommet i “Kafe-huset”.

Stien opp til “Himakånå” ligger ca 10 minutters gange fra vår park og det tar ca 1-1,5 time å gå opp og ca 40-50 minutter ned igjen.

Se ellers under “Om Nedstrand” for flere bilder av glampene, rommene og området!

Pris pr hytte  kr 3 500 (minste 3 soverom m/hems – 3-6 pers) og kr 4000 (største 4 soverom m/hems- 4-7 pers) ..

For booking: send oss en mail: esalvese@online.no eller ring 958 68 388 – Anca & Odd Erik

For mer informasjon om hyttene og stedet – se

www.nedstrandfjordresort.no