Overnatting

Glamping - glamorøs camping!

Overnatting utenom det vanlige for 2 – 4 personer pr glamp. Glampingene ligger i idylliske naturomgivelser, og en overnatting her danner ett perfekt utgangspunkt for en tur til den etterhvert så berømte Himakånå.

Her sover du i komfortable senger med gode dyner og hører på naturens lyder og får den friskeste luften. Sitter ute om kvelden med kos ved bål-pannen som hver glamp har, og nyter utsikten over fjorden og opp til fjellet der “Himakånå” er. En velger selv om en skal ha 2 eller 4 personer i glampen, og om en vil ha en dobbelseng eller fire enkeltsenger osv.

Her kan du også låne sykler og kanoer med fiskeutstyr! Det er flott å fiske rett fra marianen også. Om en er litt tålmodig, skal det mye til for at en ikke får fisk der! Ta også med badetøy da det pleier å bli gode badetemperaturer i vannet ved vår godt beskyttet sandstrand på området!

Kafehuset med stue/oppholdsrom, kjøkken for egen matlaging, tre toaletter og ett av dem med dusj, ligger ca 300 m fra glampene. Huset er til fri dispoisjon for alle overnattede hos oss. Det er et eget kjøleskap, men noe begrenset kapasitet for mange, men hver glamp har egen kjøleboks også.

Det er en Joker-butikk i bygda, ca 5 minutters gange. Åpningstider kl 8-18 hverdager, kl 8-16 lørdag. Kunstgressbane og tennisbane ligger ca 5 minutter unna. Vi har tennis-racket, fotball osv i fellesrommet i “Kafe-huset”.

Stien opp til “Himakånå” ligger ca 10 minutters gange fra vår park og det tar ca 1-1,5 time å gå opp og ca 40-50 minutter ned igjen.

Se ellers under “Om Nedstrand” for flere bilder av glampene, rommene og området!

Pris pr glamp er kr 1 400 for 2 personer og kr 1 800 for 4 personer. 

2 / 4-mannsrom med Fjordutsikt!

Sommeren 2019 stod våre nyoppsussed 2/4-mannsrom klare til utleie. Ett med utsikt over fjorden og ett mot parken. En velger selv om en vil ha rommet som 2-mannsrom, dvs. med sofa og en dobbeltseng, eller 4-mannsrom, da med en dobbelseng og en dobbel-sovesofa. En overnatting her danner et perfekt utgangspunkt for en tur til den etterhvert så berømte Himakånå eller en tur i Klatreparken Høyt & Lavt Nedstrand.

Her kan du også låne sykler, kano og fiskeutstyr – se under “Aktiviteter”. Det er også flott å fiske rett fra marinaen og bølgedemperne der. Der er det dypt og er en litt tålmodig, så skal det mye til om en ikke får fisk!

En disponerer også kjøkkenet og stue/oppholdsrommet i kafehuset på ettermiddagen/kvelden etter parkens åpningstider. Der kan en lage egen medbrakt mat om en ønsker. Det er et eget felles kjøleskap på kjøkkenet, men begrenset størrelse. Her er det også tre toaletter, et med dusj. Om sommeren må du huske å ta med badetøy og bade på vår flotte sandstrand på området!

Det er en Joker-butikk i bygda ca. 5 minutters gange fra oss. Åpningstider kl. 8-18 hverdager, kl. 8-16 lørdager. Kun 5 minutts gange til bygdas kunstgressbane der det også er en ny tennisbane. Vi har fotball, tennisracket/ball, andre spill osv i oppholdsrommet i kafehuset.

Stien opp til “Himåakån” ligger ca 10 minutts gange fra parken vår og turen tar normalt 1 – 1,5 time å gå opp og ca 40-50 minutter ned igjen.

Se ellers under “Om Nedstrand” for flere bilder av glampene, rommene og området mv.

Pris pr rom er kr 900 for 2 personer og kr 1 300 for 4 personer.