Overnatting

Glamping - glamorøs camping!

Overnatting utenom det vanlige for 2 – 4 personer pr glamp. Glampingene ligger i idylliske naturomgivelser, og en overnatting her danner ett perfekt utgangspunkt for en tur til den etterhvert så berømte Himakånå og klatring I vår klatrepark, bading og sjøliv mv.

Her sover du i komfortable senger med gode dyner og hører på naturens lyder og får den friskeste luften. Sitter ute om kvelden med kos ved bål-pannen som hver glamp har, og nyter utsikten over fjorden og opp til fjellet der “Himakånå” er. En velger selv om en skal ha 2,3 eller 4 personer i glampen, og om en vil ha en dobbelseng eller fire enkeltsenger osv.

Her kan du også låne sykler og kanoer med fiskeutstyr! Det er flott å fiske rett fra marianen også. Om en er litt tålmodig, skal det mye til for at en ikke får fisk der! Ta også med badetøy da det pleier å bli gode badetemperaturer i vannet ved vår godt beskyttet sandstrand på området!

Kafehuset med tre toaletter og ett av dem med dusj, ligger ca 300 m fra glampene.

Det er en Joker-butikk i bygda, ca 5 minutters gange. Åpningstider kl 8-18 hverdager, kl 8-16 lørdag. Kunstgressbane og tennisbane ligger ca 5 minutter unna. Vi har tennis-racket, fotball osv i fellesrommet i “Kafe-huset”.

Stien opp til “Himakånå” ligger ca 10 minutters gange fra vår park og det tar ca 1-1,5 time å gå opp og ca 40-50 minutter ned igjen.

Se ellers under “Om Nedstrand” for flere bilder av glampene, rommene og området!

Pris pr glamp er kr 1 400 for 2 personer og kr 1 800 for 4 personer.