Retreat

Fra en travel hverdag til avslapping…..

Nedstrand Fjordretreat er en del av vår resort (Nedstrand Fjordresort) her på Hinderåvåg, Nedstrand. Her har vi vår klatrepark –Høyt&LavtNedstrand – som hadde over 12 000 besøkende i 2021 ,  vi har glamper, rom, lavvo og hengekøye-overnatting, kafe, egen strand og marina m.v. Vi har også mange flotte naturbaserte aktiviteter her i ”Makalause Nedstrand” – en sann oase midt i fjordbassenget Ryfylke.

Nå tar vi vår satsing et steg videre og lanserer vår egen ”retreat” – et sted for ro, aktivitet og velvære for kropp, sinn og sjel.

Her tilbyr vi:

 • Individuelle behandlinger: vår meget erfarne ”Integrative Therapist / Integrasjons terapeut” Anca Delia Florea har over 20 års erfaring og over 2000 klienter i fire forskjellig land. Les mer om Anca her. Obs! Anca lærer nå norsk, men er engelskspråklig enda.

 • Workshops: etter hvert når hverdagen normaliseres vil vi sammen med våre partnere invitere til weekender med ulike tema. Workshops inkluderer behandling, QiQong, meditasjoner, sunn mat, sosialt samvær mv.

 

Informasjon:

Vårt fokus med “Retreat – Spa & Wellbeing” er å kunne tilby en plass som åpner for avslapping og en liten time-out fra hverdagen. Dette med individuelle behandlinger av Anca, sunn mat, og aktiviteter som yoga, meditasjon, badestamp, skogstur, og sosialt samvær.

Noe for deg, og/eller en venn, kjæreste eller familiemedlem? Bla litt lenger ned for å se hva en helg på “Retreat – Spa & Wellbeing” inkluderer, og send oss gjerne en uforpliktet forespørsel.

Referanser:

 

“I et halvt år har jeg ukentlig gått til massasje/terapi-timer hos Anca. For meg er Anca en svært dyktig terapeut/massør, og også en god samtalepartner. Hun har erfaring og kunnskap som er verdifull og nyttig for meg, og som støtter opp om den fysiske behandlingen.

Jeg er mykere i muskler og ledd når jeg går jevnlig hos henne. Anca har dessuten en meget behagelig og rolig væremåte, og skuldrene senkes sammen med henne. Det er en glede å anbefale Anca til andre, og jeg ønsker henne alt godt framover“. Anne, November, 2022


»Anca er medisinsk kvalifisert fra Transylvania. Hennes tilnærming til Terapeutisk kroppsbehandling er profesjonell og intensiv. Fra min først konsultasjon var det en merkbar reduksjon i smerte og forbedret bevegelsesfrihet. For en kropp som er ubalansert og lider av langvarige skader, anbefales hennes behandlinger på det sterkeste» – Alex, Oktober 2022


“I et halvt år har jeg ukentlig gått til massasje/terapi-timer hos Anca. Hun har bedt meg skrive om hvordan jeg har opplevd dette, og det gjør jeg med stor glede. 

For meg er Anca en svært dyktig terapeut/massør, og også en god samtalepartner. Hun har erfaring og kunnskap som er verdifull og nyttig for meg, og som støtter opp om den fysiske behandlingen. Jeg er mykere i muskler og ledd når jeg går jevnlig hos henne. Anca har dessuten en meget behagelig og rolig væremåte, og skuldrene senkes sammen med henne. Det er en glede å anbefale Anca til andre, og jeg ønsker henne alt godt framover”. Anne, November, 2022

De siste månedene har eg gått til behandling hos Anca på Tveit. Behandlingstedet er et lite rom med behagelig atmosfære. Det er fylt av en beroligende lukt av duftlys eller oljer. I tillegg er det beroligende musikk. Timene begynner med å drikke te og samtale. Samtalene kan bestå av det meste, ofte det som klienten har i tankene for tiden. En ting som eg setter pris på, er at det er stor takhøyde for samtaleemnene. Det kan være lette, lystige ting. Det kan også være ting som tynger en. En annen ting er at behandlingen blir lagt opp etter hva klienten trenger, enten det er fysisk eller psykisk. Anca virker til å skjønne veldig fort hva behandlingen skal gå ut på. Men hun spør ofte hva klienten tenker er hensiktsmessig å bruke timene på. I tillegg deler hun på samme måte som klienten erfaringer fra eget liv. Det bygger tillit. Det gir en følelse av at du snakker med et ekte menneske, og ikke noen som har lært alt fra studier.

For en som selv har erfaring med angst og depresjon, har behandlingen vert fantastisk. På bare noen måneder er livet blitt snudd på hodet. Depresjonen er erstattet med energi og livsglede. Den konstante angstfølelsen er byttet ut med lengre perioder av sinnsro. Eg har energi til å jobbe, trene og være med familie. Og alt annet en ønsker å kunne ta del i.

Den fysiske delen har eg også fått hjelp til å hele. Etter lang tid med stress, bygger det seg opp en del knuter i kroppen. Det kan varierer mellom folk, men kroppen min responderer veldig fort på behandlingen. Knuter i nakke, skuldre, bryst og armer er blitt løst opp. Dette gir en mye bedre livskvalitet. Den fysiske delen er ganske åpenbar, men psyken blir også lettere av at kroppen har det bra. Eg hadde en del ukontrollerbare skjelvinger i kroppen da eg startet behandlingen. Dette var spesielt i hendene. Noe som gjorde det vanskelig å utføre fin-motoriske handlinger som å spise med skje, eller å drikke av et glass. Skjelvingen var veldig ubehagelig, og førte også til en del angst i sosiale situasjoner. Eg fikk beskjed om at dette kunne være på grunn av nerver som var i klem i armene. Dette ble løst opp i en av timene, og siden har det vert stor progresjon. Skjelvingen er i dag så vidt merkbar i de fleste situasjoner. “, Mann, 24 år, Oktober 2022.


“Anca, dette er Nedstrands attraksjon  når det gjelder naturlig terapeutisk kroppsbehandling. Hun utfører en profesjonell form for integrert behandling som inkluderer samale, massasje, muskelterapi blandet med soneterapi, refleksologi og hot-stone. Tilsammen en drøm for en trøtt og sliten kropp, kan anbefales på det varmeste!”, – S., Skjoldastraumen


“Vakre omgivelser, inspirerende mennesker og verdifullt innhold for tanke, kropp og sjel”, – G.,  Haugesund

Kontaktinfo:
Nedstrand Fjordretreat, Høyt&Lavt Klatrepark, Nedstrand: Hinderåvåg 208, 5560 Nedstrand.

Fra mars-2023 tilbyr Anca også behandling på Gard Helsehus, Gard senteret i Haugesund hver torsdag.

Tlf: 951 40 863,  E-mail: ancaflorea82@gmail.com

RETREAT - SPA & WELLBEING - PAKKE

WEEKEND SPA & WELL BEING

KR 3 990,- pr person.
 • Weekend-pakke “SPA & WELL BEING” inkluderer:
  • Behandling:
   • 2 x 1 time behandling av Anca. Velg mellom behagelig hot-stone massasje, reflekslogi eller sports-massasje for ømme muskler, eller at Anca selv foreslår hva du trenger. Det blir gjort en konsultasjon før første time for kartlegging. 
   • Meditasjon og Yoga (frivillig morgen og ettermiddagsøkter)
  • Overnatting:
  • To overnattinger fra Fredag – Søndag . To og to på eget glamp/rom ift årstid/tilgjengelighet.
  • Kost:
  • Fredag: middag (kylling/lam).
  • Lørdag: frokost – lunsj (suppe/salat) – middag (kylling/lam).
  • Søndag: frokost – lunsj (suppe/salat).
  • Aktiviteter:
  • Time i saltvanns-badestamp
  • Turgåing på flotte turstier i området
  • Tilgang til strand med kano,
  • EL-sykler/vanlige for sykkel-turer i området

I disse weekendene har vi  maks 6 deltakere. Dette for å sikre at alle får en rolig og avslappende helg i flotte omgivelser og i en liten gruppe, samt at alle kan få  totalt 2 timers behandling.  Minimumsbestilling er 4 personer, max 8 personer  pr weekend. 

BOOKING

 • Min. 1 person Maks. 6 personer
 • Legg gjerne til spørsmål eller annen informasjon du tenker er viktig.