Om Anca

Terapeaut Anca Delia Florea

Anca er 39 år og kommer fra vakre Transylvania i Romania – faktisk kun 20 minutter fra Dracula´s hjemsted Bran 🙂

Hun er utdannet sykepleier og har tatt ulike tilleggsutdannelser og kurs innen muskelterapi, ulike behandlingsteknikker som hot-stone massasje, kinesisk medisin, refleksologi, energiarbeid mv. Hun har arbeidet i over 20 år som “Integrative therapist / Integrasjon terapaut” i Transylvania, Frankrike, Storbritannia og Irland.

Hun er en holistisk terapeut med spesialitet for hode, nakke, rygg, mage/fordøyelse, hofter, knær og føtter.

Hun jobber også med avslapningsteknikker og øvelser, fokus på en sunn livstil med bla. sunn mat m.m. Anca snakker engelsk og holder på å lære norsk, men har enda engelsk som arbeidsspråk.

Et kjennetegn ved Anca er at hun alltid tar seg god tid ved første behandling for å bli kjent med sin klient. Hun begynner alltid med en samtale med sin klient for å få best mulig oversikt over hva en ønsker å ha fokus på, eventuell historie for plager osv. Hun er forøvrig meget god til å koble det fysiske med det psykiske når dette er koblet sammen, noe det av og til er selvsagt.

Referanser:

“Anca, dette er Nedstrands attraksjon  når det gjelder naturlig terapeutisk kroppsbehandling. Hun utfører en profesjonell form for integrert behandling som inkluderer samale, massasje, muskelterapi blandet med soneterapi, refleksologi og hot-stone. Tilsammen en drøm for en trøtt og sliten kropp, kan anbefales på det varmeste!”, – S., Skjoldastraumen

“Vakre omgivelser, inspirerende mennesker og verdifullt innhold for tanke, kropp og sjel”, – G.,  Haugesund