Om Anca

Om vår terapeaut Anca Delia Florea

Anca er 39 år og kommer fra vakre Transylvania i Romania – faktisk kun 20 minutter fra Dracula´s hjemsted Bran 🙂

Hun er utdannet sykepleier og har tatt ulike tilleggsutdannelser og kurs innen muskelterapi, ulike behandlingsteknikker som hot-stone massasje, kinesisk medisin, refleksologi, energiarbeid mv. Hun har arbeidet i over 20 år som “Integrative therapist / Integrasjon terapaut” i Transylvania, Frankrike, Storbritannia og Irland.

Hun er en holistisk terapeut med spesialitet for hode, nakke, rygg, mage/fordøyelse, hofter, knær og føtter.

Hun jobber også med avslapningsteknikker og øvelser, fokus på en sunn livstil med bla. sunn mat m.m. Anca snakker engelsk og holder på å lære norsk, men har enda engelsk som arbeidsspråk.

Et kjennetegn ved Anca er at hun alltid tar seg god tid ved første behandling for å bli kjent med sin klient. Hun begynner alltid med en samtale med sin klient for å få best mulig oversikt over hva en ønsker å ha fokus på, eventuell historie for plager osv. Hun er forøvrig meget god til å koble det fysiske med det psykiske når dette er koblet sammen, noe det av og til er selvsagt.

Referanser:

“Anca, dette er Nedstrands attraksjon  når det gjelder naturlig terapeutisk kroppsbehandling. Hun utfører en profesjonell form for integrert behandling som inkluderer samale, massasje, muskelterapi blandet med soneterapi, refleksologi og hot-stone. Tilsammen en drøm for en trøtt og sliten kropp, kan anbefales på det varmeste!”, S., Skjoldastraumen

“Vakre omgivelser, inspirerende mennesker og verdifullt innhold for tanke, kropp og sjel”, G.,  Haugesund

Retreat- og Kafehuset Nedstrand Fjordretreat
Retreat-huset kristjan | Nedstrand booking