Ledig stilling

VIKING ADVENTURE AS

[us_image_slider ids=”322,315,339,316,317,318,319,320,321″ autoplay=”1″ img_size=”full”]

Viking Adventure AS eier og driver Ravnafloke AS og Nedstrand Adventure AS/Klatreparken i Nedstrand. Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelsesaktiviteter til deg som bor i vår region. Vi tilbyr opplevelse til turister, bedrifter, event og skoleklasser. Vi har i dag aktiviteter i Valhall, Kasjotten, RIB-båter og klatreparken i Nedstrand. Viking Adventure er i utvikling og opplevelsesturisme er i sterk vekst. Vi vil ha med deg på laget når vi etablerer en digital reiselivsportal for vår region. Portalen skal samle og markedsføre spennende opplevelsesaktiviteter, små og store perler av overnattingssteder, de ekte naturopplevelsene og lokal mat i vår region. Den skal være en veiviser til gode opplevelsesaktiviteter.

Vi søker:

DAGLIG LEDER

Som daglig leder vil du ha ansvar for å lede vår nye digitale portal og delta i teamet for å utvikle gode opplevelsesaktiviteter sammen med daglig leder i Ravnafloke og Nedstrand Adventure. Det blir i tillegg et tett samarbeid med våre utvalgte samarbeidspartnere innen opplevelser og overnatting i regionen. Produktutvikling og kvalitetssikring av tilbud på nettsiden, markedsføring, salg og kundeoppfølging er viktige arbeidsoppgaver. Noe administrative oppgaver må påregnes. Vår forventning er at du skaper resultater gjennom eget målrettet arbeid og samarbeid med kollegaer. Målet er å levere optimale opplevelser til våre kunder.

Vi søker en «fremoverlent» person med:

  • Utpreget serviceinnstilling og kremmerånd
  • Behersker digital markedsføring og sosiale medier
  • Økonomisk teft og forståelse
  • Du er kreativ, målrettet og engasjert
  • Du arbeider selvstendig og strukturert

Det er viktig å beherske engelsk skriftlig og muntlig, gjerne også andre språk. Du har erfaring eller utdannelse innen reiseliv eller servicenæring.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i aktivt og ambisiøst miljø med mulighet for faglig og personlig utvikling.

Arbeidssted: Haugesund

Har du lyst til å bidra med å gi folk gode opplevelser?
Send en søknad med CV på email til: margaret@karmsund.no

Søknadsfrist 1. juli 2019.
Oppstart: Snarest

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med: Margaret Hystad tlf 90 59 58 44

Send oss en søknad